Diskuse

Náplavka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro většinu dětí je škola obdobou družiny. Kam se odkládají, aby rodiče mohli jít do zaměstnání. Produktivita výuky je doslova hanebná. To, co si většina dětí odnáší z osmiletky do vyšších škol by se mohla naučit za dva roky a to by se ještě flákala.

2 0
možnosti
VB

Být jen doma by bylo velmi nezdravé, každý se může procházet tam, kde není moc lidí, a pokud se někdo vydá do míst s většími davy, pak jde o nezodpovědného jedince, ostatně to někteří ukázali tím, že nepochopili / nechtějí pochopit ani smysl roušky.

0 0
možnosti
RO

A osvětlíte nám co to nepochopili ten její smysl?

0 0
možnosti
OU
JD

J75a71n 32D77o89u97š38e88k

2. 4. 2021 1:08

Nikdo ty pitomce nežádá aby se chovali servilně k vrchnosti. Jen aby si vytáhli hlavy ze zadnic a zamysleli se nad tím, že vždycky si dobře žít jednoduše nemůžeme. Že musíme dělat ústupky a hlavně, že za každou cenu schovávat svoji nebetyčnou hloupost a ignoranci za touhu nebýt ovce je neuvěřitelně, ale neuvěřitelně stupidní.

1 2
možnosti
JL

Lidi v Praze neposlouchají a sedí si u Vltavy, hustě a povídaj se klátěj nohama a nemaj roušky. No jestli to není tím, že lidi nikdy vrchnost moc neposlouchali. ?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Libeňský. Přemýšlím nad Vaší větou, že lidi vrchnost nikdy moc neposlouchali. Když si vzpomenu na masy lidí na prvomájových průvodech, když si vybavím, jak jsme vždy v minulosti měli tendenci jít za vůdcem (Stalinem, Hitlerem, Napoleonem...) tak spíš souhlasím s teorií lidstva založeného na stádním pudu. Ty státy, který ho dokázaly využít prosperovaly. Dnes by takovým příkladem mohla být Čína.

Jenže já jsem spíš zdejší a Náplavka se mi líbí a jak tam lidé sedí a klátí nohama a čínské roušky mají na sobě jen černí příslušnicí, tak si s nadějí říkám, jestli se něco nemění. Prostě miluji pohled na svobodný lid. Na svobodného člověka, který druhý neuráží a má odvahu se nenechat urážet. Miluji odvahu nenechat se strašit.

Kdo se bojí, ať nechodí mezi prostý lid. Vím, že snad nikdo se mu za to nebude smát. Prostý lid je tolerantní. Nezaznamenal jsem, že by uráželi někoho, kdo zůstane doma, vezme si roušku a nechá se očkovat proti všem mutacím. Z druhé strany ty útoky jsou, a to i verbální zde na diskuzích - buďte jako my, co neklátíme nohama a nevysedáváme u vody.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS