Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě doplnění kontextu. Když jsem byl doma, tak mi milenec manželky zlomil obě ruce ocelovou tyčí a rozbil hlavu, za to je nyní trestně stíhán, hájí se, že to bylo v sebeobraně. Předtím jsem byl několikrát napaden. Jednou jsem měl otřes mozku a skončil jsem v nemocnici. Po druhé v pracovní neschopnosti a na rehabilitaci. Srala mě policie, když mi mimo protokol říkala, že když jsou tu svědectví tří lidí proti mému jedinému nemohou s tím nic dělat. Po mém vykázání napadali syna v jeho dětském pokoji - na policii pak dávali křivá svědectví (jenom řeči, žádné dukazy), že on je ohrožoval a tak se jen bránili. Mě také napadli vždy o samotě doma, nikdy nebyl incident na veřejnosti - a pak shodně tvrdili, že já je napadám. Logika by brečela. Cizí lidé v mém domě nebo na mém pozemku, vždy tři kteří si vybírali, když jsem tam byl sám. Syn byl schovaný v pokoji a je tam napaden - a policie to odloží, že jsou jiná tři svědectví. Mě manželka donesla opiáty k sebevraždě, napaden jsem byl vždy jen na svém pozemku - a vždy tam byli jen tři svědci, kteří tvrdili, jak se bránili mé agresivitě. CHÁPU, že se někdo jednou mýlí, ale po tolika případech by již policie a soudy měly začít (a myslím, že se to děje) si dávat 5 a 5 dohromady a neřešit stále jen izolované případy, kdy jasně vyhraje svědectví 3 proti jednomu.

0 0
možnosti
Foto

Pochopil bych, že člověk manželce bezmezně věří, dá jí klíče od svého domu, trezoru nebo heslo k počítači. Ale tolerovat jí milence, to už mi hlava nebere. Tím nijak nesnižuji Vaše utrpení, česká justiční mafie je mimořádně odporná. Seberte se, rychle se rozveďte a vypořádejte majetek, aby Vás z něj už nikdo nemohl vykazovat a zařiďte si nový život, raději už bez trvalého soužití s ženami.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše reakce.

Asi jsem použil silné slovo "milenec". To zaznělo až u soudu, od svědků, že mají sexuální poměr. Přišel k nám jako levný řemeslník, pak dělal zadarmo, pak rozvíjel plány jak farmu vylepšit a manželka mu tu hltala. Stal se naším dennodenním hostem, pomocníkem.

0 0
možnosti
ND

Asi jste muž, ale chlap asi ne...

Nechci nikoho navádět, ale napadl me takový příklad z filmu "Starci na chmelu" parafráze: do včerejška jste nám křivdili, dnes nás už suďte...

Takže trpět za něco je lepší než za nic :-)

1 1
možnosti
Foto

Ano souhlasím. Před pokusem o sebevraždu mě napadlo, že skutečně se k tomu postavím jako archetyp chlap a ženu či milence přizabiji. Věděl jsem, že pak bych měl ve vězení klidné spaní. Být právem odsouzen nevzbuzuje vnitřní konflikt.

Nešel jsem touto cestou. Svoji ženu jsem dlouho miloval, za dvacet let jsme spolu prožili mnoho hezkých chvil, máme dvě zdravé děti, farmu... Prostě jsem touto cestou nešel.

0 0
možnosti
PP

P22a62v12e86l 58P41o27n31e84c

28. 7. 2020 13:11

„Znič strach a obavy, ničeho se neboj a otevři nové možnosti, jen tak budeš moci vidět jasně, co je před tebou. Seber si z minulosti to nejlepší a potom ji nech navždy rozplynout v mysli. Je to jako zavřít dveře a otevřít okno. Dýchej volně celým tělem, ať máš mysl klidnou, prázdnou, čistou jako zimní vzduch.“ — Buddha

Hodně štěstí.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš přístup. Nechť jsou všichni lidé šťastni.

Tento přístup je mi bytostně blízký. Věřím, že funguje. Problém je v tom, že jako ekologický zemědělec nemohu prostě odejít, jsem vázán pětiletými vazbami a tak i když jsem pravidelně vykazován povinnosti mi zůstávají. Bývalá manželka využívá tohoto stavu, který je pro ni ideální, nemusíme se bavit o vyrovnání, rozdělení, atd, stačí mě vykazovat a brát si, co farma nabízí. Problém je na straně soudu, že takovou hru podporuje.

Tedy nebojím se, cítím nové možnosti, vidím jasně, jak mě tato situace otevřela. Usínám spokojený, že opět mohu mluvit se svojí duší.

0 0
možnosti

Dokážu pochopit, že (byť třeba fingované) domácí násilí může vést soud k tomu, aby vás opakovaně vykazoval z bytu. Jak ale domácí násilí souvisí se zákazem podnikání, to mi hlava nebere. Není v tom ještě něco jiného?

1 0
možnosti
Foto

Je to nelegální, opakovat vykázání. Ale soudy tak rozhodují. Odvolání proti tomu není. Institut vykázání je jenom prevence, není to odsouzení, prošetření, záznam v rejstříku trestu, je to prostě prevence - a zde je Achillova pata - v rámci prevence jsou možné nepřesnosti.

Zákaz podnikání to v přesném slova smyslu není. Je to zákaz vstupu na rozsáhlé pozemky, neboť pozemky jsou součástí SJM, na kterých shodou okolností 17 let podnikám.

0 0
možnosti
JH

J42a33n 36H13a52r69v46a16n

28. 7. 2020 11:01

Dočetl jsem jenom k "... souhlasil jsem aby chodila na noc k milenci a zvala jej k nám domů" (manželka).

- Napsal jsem, co si o takovém člověku myslím, ale pak jsem to raději smazal :-/Rv

1 0
možnosti
Foto

Ano udělal jsem mnoho chyb. Nejsem žárlivý, nemyslím si, že je možné někoho vlastnit. Přál jsem ji štěstí. Největší mojí chybou bylo, že jsem nechápal, jak tímto mým postojem ohrožuji bezpečí našich dětí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Majitel malé ekofarmy, učitel, občan, také poutník životem, který si uvědomuje, že není podstatné co máme, ale co dobrého pro sebe a pro druhé uděláme. Přičemž dobro pro mě není tak relativní, jak se může v našem světě někdy zdát - kdy všichni děláme věci jen s dobrými záměry - a přitom ti druzí to tak často nevidí. Studoval jsem na VPA KG, FTVS UK, FF UK, TU Liberec, byl jsem Živnostníkem roku, Makro dobrým podnikatelem, získal ocenění od Business Leaders Forum, ale také jsem byl bezdomovcem, člověkem označeným za domácího násilníka. Těžko mě někdo označí za člověka nudy, člověka bez tváře a páteře. Prostě se s těmi nejlepšími záměry snažím konat pro sobe i druhé věci dobré, nerelativní: šířit vědomí a svědomí. Meditací, psaním, konáním. 

Více informací na webu ekosad.cz

Seznam rubrik