Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že postačí dát si do ústavy níže uvedený článek a důsledně jej prosazovat do praxe a žádná nelegální emigrace se nebude konat, protože k nám nebude nikdo chtít o nás ani zavadit:

Československá socialistická republika poskytuje azylu cizím státním příslušníkům pronásledovaným za hájení zájmů pracujícího lidu, za účast na národně osvobozeneckém boji, za vědeckou a uměleckou tvorbu nebo za činnost na obranu míru.

0 0
možnosti
Foto

Hranice Schengenského prostoru musíme řešit hlavně na evropské úrovni.

0 0
možnosti

Je dobré si nad určitými jevy zafilosofovat. Můžeme se samozřejmě rozhořčovat, že probíhá nelegální imigrace do Evropy, ale tím to moc nezměníme. Černoši a muslimové a jiní k nám budou zřejmě i nadále přijíždět, protože minimálně mohou požádat o azyl, protože se jim doma něco děje...někteří budou zamítnuti, ale zůstanou tady a budou se bránit do poslední chvíle, protože v Evropě to pro ně pořád bude lepší než někde na poušti...Dnes jsem v Praze potkal bílého , asi českého chlapíka, který se promenádoval turistickou Kaprovkou, bylo vidět, že bral tvrdé drogy a je tím pěkně poznamenaný, sbíral vajgly, koupil si něco k jídlu alimonádu a klátil se kamsi, kde právě má svůj brloh. Taky tady přežívá nepříliš úspěšně a někteří z milionů imigrantů tu přežívají podobně, jenže s větší kreativitou a časem prolnou i do českých zemí. Bylo to tak ostatně vždy, etnika se stěhovala a prosakoval, bojovala a vítězila či prohrávala. Je to proces. Až skončí tento proces, začne zase nějaký jiný. Slyším na ĆT z jekého dokumentárního filmu, že Stalin dobyvatelům Berlína dovolil na tři roky, ať si dělají, co chtějí. Rudá armáda prý znásilnila podle tohoto zdroje asi dva miliony Němek věšeho věku. A život jde dál. Koho to dnes zajímá? Asi jen Němce.

1 1
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Majitel malé ekofarmy, učitel, občan, také poutník životem, který si uvědomuje, že není podstatné co máme, ale co dobrého pro sebe a pro druhé uděláme. Přičemž dobro pro mě není tak relativní, jak se může v našem světě někdy zdát - kdy všichni děláme věci jen s dobrými záměry - a přitom ti druzí to tak často nevidí. Studoval jsem na VPA KG, FTVS UK, FF UK, TU Liberec, byl jsem Živnostníkem roku, Makro dobrým podnikatelem, získal ocenění od Business Leaders Forum, ale také jsem byl bezdomovcem, člověkem označeným za domácího násilníka. Těžko mě někdo označí za člověka nudy, člověka bez tváře a páteře. Prostě se s těmi nejlepšími záměry snažím konat pro sobe i druhé věci dobré, nerelativní: šířit vědomí a svědomí. Meditací, psaním, konáním. 

Více informací na webu ekosad.cz

Seznam rubrik